Gastdocent Seksuele Diversiteit en Gender

Wil jij een rol vervullen als gastdocent over seksuele diversiteit en gender bij Bureau Gelijke Behandeling Flevoland? Wij verzorgen educatieve sessies op scholen in Flevoland om bewustwording te creëren over dit belangrijke onderwerp. Samen met ons team werk je aan het bevorderen van een veilig en inclusief schoolklimaat voor alle leerlingen!

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid om in contact te komen met een diverse groep leerlingen op alle onderwijsniveaus.
  • Een trainingsprogramma gericht op het verbeteren van je presentatie-, sociale en didactische vaardigheden.
  • Vergoeding van reiskosten en een vrijwilligersvergoeding.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand die deel uitmaakt van de LHBTI-gemeenschap en vanuit persoonlijke ervaring kan spreken. Je hebt een open houding, toont respect en weet leerlingen op een toegankelijke manier aan te spreken in hun eigen taal.

Claire en Teunis die je op de foto ziet doen dit al veel jaren. ‘Je krijgt er veel voor terug’, vertelt Claire. Ik vond het bijvoorbeeld heel mooi dat een jongen na afloop in de klas zei; ‘Ik kijk er nu heel anders naar’, en me met een lachend gezicht een high five gaf toen hij de klas uitliep.

Wil jij ook aan de slag als gastdocent? Mail naar Melisa González en ze vertelt je er meer over: melisa.gonzalez@bureaugelijkebehandeling.nl

 

Afbeelding bij Discriminatie
jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });