Training: Genderinclusief aan het werk

Training: Genderinclusief aan het werk

Betreed de wereld van genderinclusiviteit:
Training voor jongerenwerkers & andere professionals die met jongeren/kinderen werken

Wil jij als jongerenwerker een positieve impact hebben op de jongeren die je begeleidt? Ben je klaar om je bewustzijn te vergroten, vooroordelen te doorbreken en een veilige en inclusieve omgeving te creëren voor jongeren van alle genders? Dan is onze training over genderinclusiviteit speciaal ontworpen voor jou!

Stap in een transformatieve reis waarin we dieper ingaan op het concept gender en de complexe culturele en sociale dynamiek die ermee samenhangt. Leer hoe je bewustwording kunt creëren rondom de onbewuste aannames die we allemaal hebben, en ontdek hoe je deze aannames kunt uitdagen en transformeren.

Programma:

  • Claire Slingerland, een expert op het gebied van gender, en de directeur van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland zullen ons inzicht geven in het concept ‘gender’.
  • Gastspreker Eelste Abels, een bevlogen Genderfilosoof met een passie voor het activeren van zelfreflectie, neemt je mee op een interactieve en verhelderende ontdekkingstocht. Met behulp van prikkelende vragen en humoristische benaderingen creëert Eelste een veilige omgeving waarin je kunt delen, reflecteren en groeien.
  • Een ervaringsdeskundige zal hen persoonlijke verhaal met ons delen. En ten slotte gaan we met elkaar in gesprek over hoe we al deze nieuwe inzichten in de praktijk kunnen brengen.

Tijdens de training zullen we specifiek ingaan op de rol van maatschappelijke professionals bij het creëren van genderinclusieve ruimtes voor jongeren en kinderen. Leer hoe je bewuste en inclusieve communicatie kunt bevorderen, stereotypen kunt doorbreken en jongeren kunt ondersteunen bij het ontdekken en omarmen van hun eigen genderidentiteit, ongeacht het traditionele binaire denken over gender.

Deze training is jouw kans om een krachtige verandering teweeg te brengen in de levens van de jongeren waarmee je werkt. Bereid je voor om jongeren te ondersteunen bij hun persoonlijke groei, hun zelfacceptatie en het omarmen van hun unieke identiteit.Schrijf je vandaag nog in voor onze training en maak deel uit van de beweging die jongeren en kinderen de vrijheid geeft om zichzelf te zijn, zonder beperkingen. Samen creëren we een wereld waarin genderdiversiteit wordt gevierd en jongeren de steun krijgen die ze verdienen

Reserveer jouw plek vandaag nog en maak een verschil in het leven van jongeren! info@bureaugelijkebehandeling.nl/0320-233327

Flyer: Training Genderinclusief aan het werk-28 juni 2023