Norquensi blogt over vooroordelen

Vrijwilligers bloggen voor BGBF. elke eerste en derde dinsdag van de maand. Vandaag is Norquensi aan de beurt. Norquensi is één van de jongeren van Challenge Up welzijn Lelystad, die zich inzetten voor maatschappelijke projecten. Hij was ook al te horen in 1 van onze podcats, samen met Fenna en Denise. In zijn blog vertelt Norquensi over zijn visie op en ervaring met vooroordelen.

Vooroordelen:

Hoi! Ik ben Norquensi, 22 jaar oud en woon sinds 2016 in Lelystad. Ondanks ik een enorme workaholic ben, heb ik toch nog een paar hobby’s. Lezen, schrijven en voetballen zijn mijn grootste hobby’s. Hiernaast heb ik zelf ook een podcast waar ik met twee andere vrienden spreek over verschillende onderwerpen.

Vooroordelen, iets wat we als mens heel vaak op de dag hebben. Wat is het en waarom hebben we het? In deze blog wil ik graag jullie als lezer meenemen in mijn leven als persoon van kleur. 

lees meer>>