Voorlichter

Beste lezer,

Ik ben Marloes Huijsen, medewerker projecten, onderzoeker en voorlichter bij Bureau Gelijke Behandeling Flevoland, cultureel antropoloog, criminoloog en Anti Pest Coördinator. Ik ben geboren en getogen in Dronten, waar ik nu nog steeds woon en sinds 2013 werk ik met veel plezier bij Bureau Gelijke Behandeling Flevoland.  Daar heb ik de geweldige kans gekregen om niet alleen theoretisch met het thema discriminatie aan de slag te gaan, maar vooral in de praktijk.

Als medewerker projecten en voorlichter ben ik vooral bezig met bewustwording. Het voorkomen van ongelijke behandeling staat centraal. Inmiddels ben ik al vele jaren in het klaslokaal te vinden en sta ik ook regelmatig voor andere groepen.

Ik werk met beproefde methoden waar ik een eigen twist aan heb gegeven en combinaties van werkvormen aan de hand van ervaring en de evaluaties van docenten/opdrachtgevers en leerlingen/deelnemers zelf. Geen één voorlichting of training is exact hetzelfde, niet alleen omdat elke groep weer anders is, maar vooral doordat ik mij laat leiden door de sfeer in de groep en de interesses en energie van de deelnemers, om er zo het maximale uit te halen. En afhankelijk van het thema kom ik niet altijd alleen, maar mag ik ook samenwerken met andere gastdocenten die extra expertise en ervaringsdeskundigheid meebrengen over een bepaald thema, zoals racisme, handicap of seksuele diversiteit bijvoorbeeld.

Interesse in één van de gastlessen, workshops of trainingen of graag meer informatie?
Stuur even een mailtje of bel: 0320-233327/036-5297670

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marloes Huijsen

marloes.huijsen@bureaugelijkebehandeling.nl