Extremely Normal komt naar Dronten

Vanaf vrijdag 8 april zal de expositie Extremely Normal in Dronten te zien zijn. De expositie zal te zien zijn op de locaties De Meerpaal en de Flevomeer Bibliotheek Dronten. Om 16.00 uur zal de expositie feestelijk geopend worden.

Expositie Bureau Gelijke Behandeling Flevoland 
In de reizende, interactieve expositie ‘Extremely Normal’ laat Bureau Gelijke Behandeling Flevoland de mens achter de seksuele gerichtheid/geaardheid of genderidentiteit zien. LHBTI+ Flevolanders vertellen over hun passie, of dit nu hun werk, hobby of een verzameling is. Hun verhalen worden gebracht met portretten en video’s in dit kunstzinnige project ontworpen door kunstenaar Teunis Ruiten. Gewone mensen met bijzondere verhalen in een unieke vorm gegoten. Voor deze expositie zijn elementen ontworpen die je vanuit verschillende hoeken kunt bekijken. Elke kant vertelt een uniek verhaal.  

Iedereen is van harte welkom bij de opening:

op vrijdag 8 april

om 16:00 uur 

in de Meerpaal

Bureau Gelijke Behandeling Flevoland zal de expositie openen. U kunt in gesprek met de kunstenaar Teunis Ruiten. Na de opening is er natuurlijk de mogelijkheid om de expositie te bekijken.

De tentoonstelling is van 9 april tot en met 29 mei te zien in De Meerpaal en in de Flevomeer Bibliotheek Dronten. Vervolgens zal de expositie, met steeds wisselende portretten, rondreizen naar de Noordoostpolder. Dit project is mogelijk gemaakt door Lelystad Regenboogstad.