Roze Viering @Ontmoetingskerk, Schor 4 Lelystad (uitgesteld ivm Corona)

11 oktober 2020
U bent van harte welkom bij onze zevende Roze Viering in Lelystad.
De viering begint om 16:00 uur en heeft als thema: Onrust, verlangen en onhandigheid – over gastvrijheid en nieuwsgierigheid.
We zijn heel blij dat we elkaar weer mogen ontmoeten en samen mogen vieren. We hopen u dan ook in goede gezondheid bij deze viering te mogen ontvangen. De viering zal online gestreamd worden. Wanneer u niet in beeld wilt, kunt u dat aangeven. Wij wijzen u dan een plek buiten beeld.
Wanneer u vanwege uw gezondheid het niet aandurft de viering bij te wonen, dan kunt deze u digitaal volgen via www.pg-lelystad.nl, optie kerkdienst gemist. https://kerkdienstgemist.nl/…/event/15549980-202010111545
We moeten nog steeds rekening houden met corona en de maatregelen daartegen. Daarom vragen wij uw aandacht voor het volgende: Als u de viering wilt bijwonen, meldt u zich dan aan via info@bureaugelijkebehandeling.nl. Wij registreren uw gegevens in een aanwezigheidslijst (naam en mailadres/ telefoonnummer). Deze lijst vernietigen we 2 weken na de viering.
Wilt u zich weer afmelden en thuisblijven, wanneer u zich niet lekker voelt.
De viering is voorbereid door mensen afkomstig uit verschillende kerken en de Joodse gemeenschap. Na afloop van de viering is er, binnen de geldende maatregelen, gelegenheid na te praten en elkaar te ontmoeten met een drankje.