Informatielunch trainingsprogramma ‘overal jezelf kunnen zijn’ Lelystad

28 november 2019

Informatiebijeenkomst voor professionals.

Kennismaken met nieuw trainingsprogramma weerbaarheid en empowerment ‘Overal jezelf kunnen zijn’ van Tijgertje LHBTI Krav Maga, TNN en CIDI.

 

Het trainingsprogramma:

Bent u of kent u iemand uit Lelystad die aan de slag wil met weerbaarheid en empowerment?

Het programma bestaat uit (minimaal) 6 trainingsavonden, waarin we werken aan uw sociale veiligheid door u de vaardigheden en strategieën te leren om veilig thuis te komen en uzelf sterker en zekerder te voelen in de openbare ruimtes. Zo krijgt u weer controle over uw eigen veiligheid.

Dit doen we door het toepassen van Krav Maga. Dit zijn niet alleen fysieke technieken, maar vooral mentale en sociale vaardigheden. Het programma is daarmee ook zeer geschikt voor mensen die meteen iets hebben met een activiteit als een zelfverdedigingssport.
 
Deelnemers worden hiernaast ook getraind in hoe ze tactisch en inhoudelijk om kunnen gaan met kwetsende en/of discriminerend uitingen. Krijgt u wel eens te maken met opmerkingen die transfoob, homofoob, islamofoob, racistisch of bijvoorbeeld antisemitisch zijn? En wilt u graag leren hoe u hier (beter) op kan reageren?
Meld u dan aan voor dit trainingsprogramma via info@bureaugelijkebehandeling.nl.
 
Deelname is gratis (de borg krijgt u retour na deelname aan het programma).
De eerste bijeenkomst is 18 december. Locatie en tijd volgen nog.
 
Geïnteresseerd? Of wilt u graag meer informatie? Mail dan naar info@bureaugelijkebehandeling.nl of bel naar 0320-233327.
 
Dit project wordt gefinancierd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid.