8 oktober: voor de derde keer Roze Viering in Lelystad

Al zo’n 25 jaar worden op diverse plekken in Nederland Roze Vieringen georganiseerd. Veel LHBT’s (lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders) voelen zich in hun eigen kerk helaas onvoldoende geaccepteerd. Tijdens de Roze Vieringen ervaren zij diversiteit en ruimte. Ook ontmoeten zij mensen, die ieder op eigen wijze met geloven bezig zijn. Liefde wordt gevierd, ongeacht seksuele voorkeur.

Op zondag 8 oktober wordt in Lelystad voor de derde keer een Roze Viering gehouden. De viering, die om 16:00 uur begint heeft als thema: Zing…vecht….huil…bid…lach…. -wandelen met Prediker-.
We volgen de liturgie van de Thomasviering, al wandelend luisteren we naar verhalen uit het boek Prediker, zijn we stil, delen we het licht en zingen we.

Mensen afkomstig uit verschillende kerken en de Liberaal Joodse Gemeente, hebben deze viering samen voorbereid. Na afloop van de viering is er gelegenheid na te praten bij en elkaar te ontmoeten.

Zin om volgende Roze Vieringen mee voor te bereiden? Ideeën of suggesties delen? Wil je graag een uitnodiging ontvangen of op de hoogte blijven?
Laat het ons weten via info@bureaugelijkebehandeling.nl of bel naar 0320-233327

Flyer RV 081017 -achter